Harvia 20, 26, 36 - ідеальні печі для сауни середнього обсягу.

Печі для лазні Harvia 20, 26, 36 прекрасно підходять для саун середнього обсягу.
17.10.2013

Печі для лазні Harvia Legend (Харвія Легенд): абсолютний лідер ринку.

Сімейство печей для лазні Harvia Legend (Харвія Легенд) стає все більш популярним з кожним днем. У всьому світі лінійка вважається найоптимальнішим варіантом, якщо бажаєте купити піч для лазні із сучасним дизайном і хорошим функціоналом. Любителі густого хорошої пари, без сумніву, вибирають одну з моделей сімейства.
17.10.2013

Печі для лазні Harvia 50 і Harvia 50 SL: велика сауна - висока потужність

Представлені печі для лазні Harvia 50 і Harvia 50 SL відносяться до категорії кам'янок важкоатлетів. Такі лазні печі встановлюються у великих за обсягом домашніх, громадських саунах.
17.10.2013

Печі для сауни Harvia Classic.

Печі для сауни Harvia Classic - найновіші моделі, випущені фінським виробником. В останній колекції традиційно проявилося високу фінська якість, прагнення до інновацій.
17.10.2013

Топки Тотем купити в Дніпропетровську.

Сучасні приватні і заміські будинки проектують і будують таким чином, щоб вони були максимально комфортними для мешканців - просторі світлі кімнати, великі вітражні вікна, високі стелі ...
13.09.2013

Купити піч для піци (печі барбекю) для саду та ресторанів.

Нарешті прийшло довгоочікуване літо - пора таких бажаних відпусток, незабутніх подорожей, веселих пікніків і дружних виїздів на природу, за місто або просто на дачу.
30.08.2013

Електрокамін камін в квартирі.

У сучасному світі дизайну існує маса прийомів, що дозволяють гідно прикрасити обстановку будь-якого приміщення. І вже ні для кого не секрет, що камін може стати відмінним доповненням стилю будь-якого інтер'єру.
06.06.2013

Як правильно розрахувати потужність кам'янки для сауни?

Вибір кам'янки для сауни обумовлюють багато показників. Один з найважливіших - співвідношення потужності печі кам'янки для лазні та сауни до обсягу сауни.
01.06.2013

Чи можна регулювати режим горіння в дров'яної кам'янки?

Фінські Дров'яні Кам'янки мають особливу конструкцію, що забезпечує високі експлуатаційні характеристики печі. Піч для лазні на відміну від електричної не комплектується передової електронікою, що управляє всіма параметрами роботи печі для лазні та сауни
01.06.2013

Чому електрокам'янку можна закріпити на дерев'яну стіну без додаткового захисту?

Піч кам'янка при розміщенні поблизу дерев'яних елементів будови сауни повинна мати відповідний захист. Дров'яна кам'янка класифікується як осередок з гарячою поверхнею.
01.06.2013

xДякуємо! З Вами зв'яжуться.