Сучасні приватні і заміські будинки проектують і будують таким чином, щоб вони були максимально комфортними для мешканців - просторі світлі кімнати, великі вітражні вікна, високі стелі ... І, звичайно ж, важко уявити собі заміський будинок без каміна. Погодьтеся, що маленький осередок буде виглядати у великій кімнаті недоречно, тому, як не крути, а розмір топки має значення - він повинен відповідати розміру приміщення.
На сьогоднішній день лідируючі позиції серед виробників великих камінних топок займає французька компанія Totem. Ширина деяких камінних топок досягає 1,5 м, тому якщо Ви бажаєте встановити камін у великому приміщенні, то кращого варіанту годі й шукати. Широкий модельний ряд камінних топок Totem дозволить підібрати топку, максимально відповідну до будь-якого інтер'єру і доповнює його. В асортименті виробника Totem можна вибрати камінні топки з прямим склом (горизонтальні і вертикальні), наскрізні (на два приміщення), оглядові (панорамні, призматичні, тристоронні, кутові, фронтально-кутові), двосторонні розділові, двосторонні центральні, підвісні. Деякі моделі камінних топок не мають аналогів. Всі топки Totem відрізняються великою глибиною і великою вагою, оснащені наднадійним підйомним механізмом дверцята вгору, наявність якого робить використання каміна максимально зручним.
Завдяки власному конструкторському відділу Totem своєчасно пропонує найбільш оптимальні технічні рішення і впроваджує передові технології. Підтвердження тому - поліпшена багаторівнева система подачі повітря з функцією регулювання припливу свіжого повітря, яка дозволила підвищити ККД топки до 79% і дала можливість контролювати температуру в приміщенні і час згоряння дров. Більш того, будь-яка модель топки може бути додатково оснащена теплорозподільним коробом. Саме тому камінні топки Totem ідеально підходять для опалення великих приміщень і будуть відмінним допоміжним і резервним джерелом тепла.
Складно не погодитися, що фантазія современнихдізайнеров не знає кордонів, і французька компанія Totem відкриває небачені обрії для полетамислі. Маючи у виробничій лінійці великий модельний ряд всіх затребуваних ринком камінних топок, компанія Totem виробляє топки за індивідуальними проектами замовника - будь-якого розміру і конфігурації. Таким чином, камінні топки Totem - це ідеальний інструмент для дизайнера і архітектора, адже не завжди серійна топка підходить під певний портал або інтер'єр.
Інтернет-магазин topki.dp.ua пропонує Вам придбати камінну топку Totem за оптимальною ціною безпосередньо у єдиного офіційного дилера Totem в Україні. Ми із задоволенням допоможемо Вам вибрати і купити топку для каміна відмінної якості при найбільших розмірах. У нашому інтернет магазині ви можете не тільки купити замовити топкуTotem, а й подивитися фото і характеристики. Подивитися і купітьтопкіTotem, отримати консультацію та рекомендації фахівців в м.Дніпропетровську можна за адресою ул.Баумана, 10. Камінні топки Totem дійсно заслуговують на особливу увагу!
13.09.2013

Возврат к списку

xДякуємо! З Вами зв'яжуться.