Печі для бань лінійки Harvia М представлені доступними, надійними, функціональними моделями, здатними легко забезпечити потреби власника невеликої сауни. У сімействі печей для сауни представлені три повноцінних функціональних моделі Harvia М1, Harvia М3, Harvia M3 SL.
Сімейство кам'янок початкового рівня - з доступною вартістю, оптимальним набором опцій. Класична піч для лазні на дровах задовольнить потреби власників найбільш поширених видів лазні. Моделі цієї лінійки відповідають європейським сертифікатам якості. Фінські фахівці подбали, щоб кожен відвідувач сауни відчував себе комфортно і безпечно. Можливість зручної експлуатації кам'янки будинку часто є основним аргументом на користь цієї покупки. Високі продажу двох моделей Harvia М3, Harvia M3 SL підтверджують основні тенденції на ринку банного устаткування:
Обсяг сауни від 6 до 13 м & # 179; - найпопулярніший. Для такого обсягу лінійка Harvia М - оптимальний варіант.
«Смішна» ціна за класичну дров'яну піч для лазні з Фінляндії з оптимальними функціональними можливостями.
Конструкція кам'янки проста, невибаглива. Привабливий лаконічний дизайн, найнеобхідніші опції роблять фінські печі Harvia М3, Harvia M3 SL лідерами в своєму сегменті. Модель Harvia М1 дещо вибивається із загальної лінійки. В силу своєї незручною конструкції (глуха топкова дверцята, відсутність накладки з нержавіючої сталі) модель показує більш низькі рівні продажів. «Глуха» топкова дверцята приносить певні незручності: під час польоту доведеться відкривати дверцята, щоб контролювати полум'я.
Та ж вартість, але з більш зручною конструкцією спостерігається в печі для саун Harvia М3. Скляні дверцята дозволяє стежити за полум'ям. Нержавіюча накладка виконує захисну, декоративну функції.
Harvia M3 SL - більш «просунута» модель сімейства. Піч для бань оснащена тунелем, що дозволяє топити піч з суміжного приміщення.
Печі для сауни Harvia М1, Harvia М3, Harvia M3 SL популярні в різних куточках України. Це ідеальний варіант для домашньої сауни, в якій паряться кілька разів на тиждень. Основні особливості лінійки:
Класичний дизайн і конструкція
фінське якість
Контрастне колірне оформлення (сіро-графітовий, глянцева нержавіюча сталь)
Надійність і безпека в домашньої експлуатації.
Дизайнери-конструктори з Фінляндії подбали про найнеобхідніше, що не перевантажили функціонал, зовнішній вигляд зайвими деталями. У підсумку, отримуємо оптимальний, зручний, лаконічний варіант для невеликої домашньої сауни. Всі елементи конструкції розроблені з урахуванням зручності користувача. Доступна ціна часто є найвагомішим аргументом. Покупці, які вибирають серію Harvia М, в будь-якому випадку залишаться у виграші!
17.10.2013

Возврат к списку

xДякуємо! З Вами зв'яжуться.