Представлені печі для лазні Harvia 50 і Harvia 50 SL відносяться до категорії кам'янок важкоатлетів. Такі лазні печі встановлюються у великих за обсягом домашніх, громадських саунах.
Завдяки високій потужності, довговічності кам'янки відмінно протоплюють сауни обсягом до 50 м & # 179 ;. Природно, моделі Harvia 50 і Harvia 50 SL найчастіше вибирають саме для громадських закладів, де є великий потік людей. У таких місцях печі працюють на максимальній потужності, з неймовірними навантаженнями. Для цього фінські конструктори подбали про максимальний рівень безпеки пристрою.
Лінійка Harvia 50 і Harvia 50 SL відповідає всім європейським нормам безпеки. Це підтверджують численні сертифікати. Надійність, коректну роботу пристрою забезпечують такі особливості конструкції:
товстий сталевий корпус;
чавунна топкова дверцята;
120 кілограмів каменів.
Вирішивши купити піч для сауни Harvia 50 і Harvia 50 SL, ви вибираєте справжнього важковаговика. Супер потужна кам'янка для інтенсивних навантажень забезпечує комфорт великої кількості любителів попаритися.
Чим відрізняються моделі Harvia 50 і Harvia 50 SL?
Harvia 50 - красива лаконічна стримана кам'янка в графітовому кольорі з «глухою» чавунними дверцятами. Для більшої зручності монтажу оснащена регульованими ніжками. Harvia 50 SL має тунель. Ви можете винести топковий вікно за межі самої парилки.
Аналіз серії кам'янок дозволяє зробити однозначний висновок: ідеальний варіант для комерційної сауни! Велика потужність, міцність, надійність, величезна ємність для каменів, тривала тепловіддача - головні переваги від покупки такої лазні печі.
17.10.2013

Возврат к списку

xДякуємо! З Вами зв'яжуться.