Електричні печі для сауни обладнані спеціальними пультами управління з датчиками, що вимірюють температуру і вологість (в моделях з парогенератором). Електроніка дозволяє контролювати всі параметри роботи пристрою - температуру, вологість, освітлення, час і ін.
Існує дві основні різновиди пультів управління - вбудований і виносної пульт для сауни (Griffin Colour Light CG170T, C105S Logix, C260). Вбудований пульт управління розташовується безпосередньо на корпусі кам'янки. Вбудований пульт являє собою систему тумблерів - температури і таймера. Такі блоки управління не дорогі і відмінно підходять для сімейних саун.
Виносної пульт управління для сауни (C90, C150, Griffin CG170) розташовується за межами парилки. Розташування блоків управління на сухому місці зовні парилки захищає електроніку від впливу високих температур і підвищеної вологості. У комерційних саунах виносної пульт - це додатковий захист від занадто ініціативних гостей, які норовлять задати свої параметри роботи цифрового пристрою. Цифрові виносні пульти для сауни дозволяють задавати температуру з точністю до одного градуса. Вбудовані пульти не можуть запропонувати такий точності.
Особлива категорія пультів - це пристрої для кам'янок з парогенераторами. Такі блоки управління крім датчиків температури оснащені ще й датчиками вологості повітря.
Кожен пульт управління сауною працює з певним допустимою межею потужності електричної кам'янки. Зовнішній пульт управління сауною (C150VKK, Griffin Combi CG170C) в функціональному плані складається з корпусу з перемикачами і дисплея, на який виводяться всі параметри. Корпус блоку управління кріпиться на стіну.
Всі пульти, представлені в інтернет-магазині «Топки Дніпропетровськ», відрізняються простим інтерфейсом і зрозумілим принципом роботи. У нашому каталозі представлені моделі в різному ціновому діапазоні і з різними можливостями. Температурний дисплей блоків управління коливається в межах 40 - 120 ° С в залежності від моделі. Ви можете купити блок керування сауною (в Дніпропетровську, в Нікополі, в Павлограді, в Запоріжжі) в інтернет-магазині «Топки Дніпропетровськ» з доставкою в усі міста України (Київ, Донецьк, Львів, Харків). Ми подбали про зручну форму оплати - безготівковим або готівковим розрахунком, післяплатою!
27.05.2013

Возврат к списку

xДякуємо! З Вами зв'яжуться.