Топка для каміна може служити альтернативним джерелом опалення. Це дуже зручно, якщо до будинку не підведені комунікації або відключено опалювання. Наявність каміна і дров дозволить вам бути впевненим в тому, що в будинку завжди буде тепло і затишно.
Камінні топки мають різну потужність. При виборі топки слід враховувати обсяги приміщення, яке необхідно опалювати. Є кілька варіантів опалення приміщення за допомогою каміна - швидке нагрівання повітря і підтримання температури протягом пари годин і нагрівання повітря для підтримки стабільної температури цілодобово. Топка відмінно впорається зі своїми завданнями в обох випадках. Тільки в другому варіанті ситуацію ускладнює необхідність постійно підкладати дрова - приблизно через кожні 2 години цілодобово.
Потужність кожної топки вказана в технічних характеристиках, представлених в інтернет-магазині «Топки Дніпропетровськ». Камінні топки сталеві і чавунні можуть мати потужність 10 - 50 кВт. Експерти радять купувати топку з деяким запасом потужності. 1 кВт досить для нагрівання 25 кубічних метрів приміщення. Чим більше потужність - тим швидше ви опалюв приміщення і довше зможете насолоджуватися повільним горінням. Залежно від розмірів паливної камери в топку можна закласти 1,5 - 4 кг дров. Така кількість дров може опалювати приміщення до 6 годин.
Камінні топки Invicta, представлені в інтернет-магазині «Топки Дніпропетровськ», мають різну потужність. Ви гарантовано знайдете відповідний саме вам варіант! Купити камінну топку (в Дніпропетровську, в Кривому Розі, в Запоріжжі) допоможуть консультанти інтернет магазину! Вони підберуть вдалу модель, зроблять знижку, швидко оформлять і відвантажать товар. Ми доставляє топки (до Києва, до Харкова, до Дніпропетровська, до Луганська) в будь-яке місто України. Оплатити покупку можна будь-яким зручним способом. Камінні топки ціна на які вас точно порадують, мають на увазі гарантійне обслуговування і монтаж камінної топки в разі потреби.
27.05.2013

Возврат к списку

xДякуємо! З Вами зв'яжуться.